Hvad tilbyder vi?


Gæstetræning med Lydighed 25 kr


Gæstetræning med Lydighed og Bid 50 kr


Efter aftale med Bestyrelsen.


Udover vores træninger og træningsrelaterede aktiviter, tilbyder vi også et godt sammenhold og nogle hyggelige timer. I klubben er vi der for at hjælpe hinanden, og det er vi gode til. Om sommeren holder vi gerne også spisninger i forlængelse af træningen ind imellem, så medlemmer kan få snakket og få det sociale aspekt med. Hos os træner vi ikke bare hund - vi skal også have det godt. Og det vægter vi meget højt! 


Tilbud.

Vi har egne faste figuranter i klubben og tilbyder derfor forsvarsarbejde (grp. C)  på de faste træningsdage. Ydermere har vi nogle dygtige hundefører, der hellere end gerne tilbyder deres hjælp. Både i form af lydighed, spor, forsvarsarbejde men også almen hundeadfærd.
Vi er meget hjælpsomme og vil meget gerne hjælpe. Vi introducerer jer også gerne for IGP verdenen, hvis det skulle have interesse.

Vi afholder også en masse kurser i klubben, som man kan deltage i. Kurserne giver en hel masse viden omkring hunden, indlæring og eventuelle problemstillinger. Derfor får vi nogle dygtige indstruktører ned for at "undervise". Nye øjne er altid godt.

Vi har lidt agylity udstyr i klubben, man også er velkommen til at benytte sig af under sin træning. 


 

Vi tilbyder IGP-prøver i kredsen efter behov og gerne flere gange om året, på forskellige tidspunkter. Spørg ved interesse.