Tilbud.

Vi har egne faste figuranter i klubben og tilbyder derfor forsvarsarbejde (grp. C)  på de faste træningsdage. Ydermere har vi nogle dygtige hundefører, der hellere end gerne tilbyder deres hjælp. Både i form af lydighed, spor, forsvarsarbejde men også almen hundeadfærd.
Vi er meget hjælpsomme og vil meget gerne hjælpe. Vi introducerer jer også gerne for IGP verdenen, hvis det skulle have interesse.

Ringtræningshold med instruktør hver søndagen kl. 13:00. Gratis for klubbens medlemmer. 
Der vil blive informeret yderligere på Facebook, hvis træningen aflyses.

Vi afholder også en masse kurser i klubben, som man kan deltage i. Kurserne giver en hel masse viden omkring hunden, indlæring og eventuelle problemstillinger. Derfor får vi nogle dygtige indstruktører ned for at "undervise". Nye øjne er altid godt.

Vi har lidt agylity udstyr i klubben, man også er velkommen til at benytte sig af under sin træning. 


 

Vi tilbyder IGP-prøver i kredsen efter behov og gerne flere gange om året, på forskellige tidspunkter. Spørg ved interesse.

Udover vores træninger og træningsrelaterede aktiviter, tilbyder vi også et godt sammenhold og nogle hyggelige timer. I klubben er vi der for at hjælpe hinanden, og det er vi gode til. Om sommeren holder vi gerne også spisninger i forlængelse af træningen ind imellem, så medlemmer kan få snakket og få det sociale aspekt med. Hos os træner vi ikke bare hund - vi skal også have det godt. Og det vægter vi meget højt! 


Priser.

Træningskontigent for 1/2 år - 500kr.
Med et træningskontigent hos os kan du frit træne på pladsen så meget du har lyst til, også udenfor de faste træningsdage.
Benyttelse af klubbens udstyr er også inkluderet.
(Forsvarsarbejde og ringtræning er inkluderet i de 500kr.)


Gæste-træning 25kr. pr. gang (uden forsvarsarbejde)

Gæstetræning med forsvarsarbejde: 50kr. pr. gang.

Ringtræningshold 25kr. pr. gang.


Ved kurser, prøver og andre arrangementer vil prisen slås op på vores Facebook-side, under de forskellige begivenhedsopslag. 


* Det er ganske gratis at kigge ud til os og få en snak.  


Der er i klubben mulighed for køb af kaffe, sodavand og chokolade. Så ingen frygt for sult eller tørst under træningerne.

konto nr. til indbetalinger.

6520 4160478


Hvad tilbyder vi?

My Company, 8901 Marmora Road,

Glasgow D04 89GR

Tel : 123-456-7890

E-mail: mail@demolink.org